Taaltraining B1 - pakket 2


U kunt bij ons studeren met uw STAP-budget. 

Wij hebben twee pakketten. 

Na de intake krijgt u het pakket aangeboden, dat bij u past. 


Pakket 2 - taalverbetering B1 – korte route inclusief blended learning + individuele coaching 

Uw cursus start op dinsdag 28 februari 2023. De einddatum is 13 juli 2023. Uw lessen zijn twee keer per week, op dinsdagavond en op donderdagavond (19:30 uur tot 21:45 uur). Alle lessen zijn via internet (Facebook). Zonder Facebook-account kunt u niet meedoen met deze cursus. De cursus heeft twee periodes, van opeenvolgend 10 en 9 weken. U hebt in totaal gedurende 19 weken les. Alle lessen zijn groepslessen. U volgt de lessen in een groep van maximaal 30 leerlingen. De cursus start bij aanmelding van minimaal 20 cursisten. Na afloop van uw cursus sturen we u een certificaat van deelname.

Inhoud van de cursus: 

U doet bij ons eerst een intaketest. Wij delen u in bij de ‘korte route’ – dat wil zeggen dat u alle lessen volgt op niveau B1. U krijgt ook individuele coaching en studiebegeleiding via internet. De coaching vindt plaats in de tweede lesperiode, u maakt hiervoor afspraken met uw docent. Wij ondersteunen u bij uw leerproces. Wij hebben veel kennis over de taalniveaus en over de didactiek die nodig is voor effectief taalonderwijs.

Uw inzet en aanwezigheid:

Taalniveau B1 is voor veel nieuwkomers in Nederland niet makkelijk te bereiken: taalniveau B1 vraagt van u veel inzet, niet alleen bij de lessen, maar u moet ook huiswerk maken. U moet over een goede studievaardigheid en discipline beschikken: de cursus duurt langere tijd. U moet uw studietijd plannen, ook vanwege de aanwezigheidsplicht van 80%. Wij houden uw aanwezigheid bij. Kunt u niet komen door omstandigheden, dan moet u dat zelf bij ons melden.

Lesmateriaal:

U hebt ook het studieboek B1 nodig. Het boek is NIET inbegrepen bij de subsidie via het STAP-budget. U kunt onze boeken bestellen in onze webshop via www.adappel.nl Bij de cursus horen ook instructiefilms (blended learning) – deze films horen WEL bij het STAP-budget.

Rooster en planning:

U krijgt voorafgaand aan elke lesperiode van 9 of 10 weken een lesplanning en rooster opgestuurd.

 

Wacht niet, maar neem nu contact met ons op! adappel@gmail.com

Wij helpen u graag met uw aanvraag op 1 november 2022.

Weet u niet precies wat u moet doen? Neem contact op met 06-45310799.   

 


Wacht niet met Nederlands leren: begin vandaag! 

Dit kunt u nu doen:

1 - U maakt onze leestoets. Het is gratis. U weet dan uw taalniveau.

2 - U koopt daarna onze boeken. Onze boeken zijn goed en efficiënt. 

3 - U wordt lid van ons YouTube-kanaal. U vindt dan een goede en bijna gratis cursus!


De cursus kost € 3,99 (cursus A2) of € 4,99 (cursus B1) per maand.

U kijkt en u studeert wanneer u wilt. 

U kunt dan lessen (tutorials) bekijken – de lessen helpen u bij zelfstudie.